Hete noten: Fijne notensoorten met de vurige smaak van chili

Pittige noten combineren de fijnste notensoorten met de pittige smaak van chilipeper. Edele macadamia's of fijne amandelen, geroosterd in de koninklijke specerijen van de tropen. Voorzichtig en zorgvuldig gecombineerd op een lage temperatuur, behouden de noten hun bite en karakter. De versie met cheddarsmaak verzacht de pittigheid zonder het genot van de jalapeño te verminderen. De composities worden met de hand gemaakt, van selectie tot bereiding. Alleen de beste noten, individueel geselecteerd, vinden hun weg naar de brandmachines van dit traditionele familiebedrijf. Vers verwerkt en zonder kunstmatige smaakstoffen ontwikkelen de pikante noten hun unieke smaak - noot voor noot.

Pittige noten met jalapeño en cheddar

Met de jalapeño ontmoeten onze noten een Mexicaanse chilipepersoort waarvan de wortels in de Spaanse peper liggen. We selecteren onze pepers zorgvuldig om een evenwichtig en harmonieus smaakcontrast te bereiken. De opvallende eigenschap is de sterke hitte, die de eigen smaak van de noot aanvult zonder deze te maskeren. De Noord-Amerikaanse smaken hebben geresulteerd in een uitstekende combinatie met de Britse cheddarkaascreatie. Met cheddar gevulde chilipepers zijn ook een groot succes omdat de kaas de perfecte partner is voor de chilipeperhitte. We bieden ook macadamia en amandel met deze smaken in onze roasts.